HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Polítiques editorials

Objectius i temàtica

La revista Gazeta, s'edita per la Societat Catalana de Comunicació, filial de l'Institut d'Estudis Catalans.  De publicació anual, es va crear a l'any 1994, el primer número del qual va ser en paper. És especalitzada en la història de la premsa i té com objectiu conèixer autors, continguts, influències, episodis, etc. relacionats amb aquest àmbit tant de caràcter català, com internacional. Aspira a ser punt d'encontre d'especialistes i estudiosos en tots els àmbits del periodisme escrit, això és de la premsa, tant la tradicional, en paper, com la digital.  La temàtica és exclussivament la història de la premsa en totes les seves vessants i particularitats i es dirigeix a professors i estudiants d'aquesta disciplina, present a tots els plans d'estudi del periodisme, als estudiosos i especialistes en matèries afins - política, sociologia, literatura, història - així com al públic culte general.

 

Política de seccions

Articles

Política

Activat Trameses obertes Activat Indexats Activat Revisats per persones expertes
 

Política d’accés lliure

Aquesta revista proporciona accés lliure immediat als seus continguts basant-se en el principi que el fet de posar la recerca a disposició del públic de manera gratuïta afavoreix l’intercanvi global de coneixement.

 

Arxivament

Aquesta revista utilitza el sistema LOCKSS per a crear un sistema d’arxivament distribuït entre les biblioteques participants. Aquest sistema permet a les biblioteques crear arxius permanents de la revista amb finalitats de conservació i restauració. Més...

 Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

 

ISSN: 1134-0274 (versió paper); ISSN: 2013-9977 (versió digital).

Revista indexada a: