HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Núm. 11 (1981)

Sumari

Editorial

A la recerca de les aïgues clares PDF
Redacció Revista 4
Les mans brutes PDF
Redacció Revista 5

Articles

La ciència de l'alimentació PDF
François Gros, François Jacob, Pierre Royer 6-13
La contaminació dels aliments: plaguicides i tòxics PDF
Joan Miró 14-19
Què cal saber dels olis i els greixos? PDF
Jaume Armengol 20-25
El musclo i el seu entorn ambiental PDF
Josefina Castellví 26-29
El valor nutricional dels aliments PDF
Joan-Carles Borràs 30-37
Assaig de valoració dietètica d'alguns plats tradicionals catalans PDF
Joan-Carles Borràs 38-47
L'Univers primitiu PDF
Ramon Lapiedra 48-57
Per la filosofia de sempre i que mai no ha pogut ésser PDF
Norbert Bilbeny 58-59
Entrevista amb Miquel Tarradell PDF
Redacció Revista 60-63
Agenda i Crònica: La ciència a la Renaixença PDF
Redacció Revista, S. Cañigueral, J. Vallès 64-67
Els Mots: Problemàtica de la reinstauració del català a la universitat: estudi empíric d'una facultat PDF
L. Garcia Sevilla, E. Montaña, C. Muntaner, L. Torralba 68-71
Ciència a l'Escola: Josep Estalella : recrear la ciència, recrear l'escola PDF
Eduard Averbuj 72-73
Humor PDF
Jaume Perich 73
Bibliografia científica PDF
Redacció Revista 74
L'Opinió: Cartes al director PDF
Redacció Revista 75-76
Ficció: Eclipsi total (primera part) PDF
Michael Rogers 76-78