Terminàlia, Núm. 23: juny 2021

Breu introducció a conceptes relacionats amb les “noves economies” (Short introduction to related concepts with “new economies”)

Ismael Hernàndez Adell, Eloi Serrano i Robles

Resum


Aquest article pretén concretar el significat de nous termes relacionats amb noves formes conceptuals atribuïdes a l'economia i l'administració empresarial. El canvi accelerat que estem vivint requereix posar atenció a conceptes que han sorgit per articular un corpus teòric que tracta de reflectir les noves realitats en matèria tecnològica, social, ambiental, política o territorial. En concret, definim aquí alguns d'aquests termes: economia social, economia solidària i economies transformadores, economia col·laborativa, innovació social, economia circular, economia del bé comú, capitalisme conscient.


Text complet: PDF

Creative Commons License

Els continguts de la revista estan subjectes a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, si no s'hi indica el contrari. [+ informació].

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).

Revista indexada a: 
AIETICARHUS_Plus+, CIRCCiteFactorDIALNETDICEDOAJDulcineaEBSCOERIH_PLUSGoogle_Acadèmic
HispanaIECISOCJournalTOCsLatindexMIARMLARACOREDIBRESH, RETISHERPA_RoMEOTIB.euTRACESUlrich's_PDDBWorldCat.