Treballs de la Societat Catalana de Geografia, Núm. 84

Tancant cercles, obrint horitzons. Les contribucions del Col·loqui internacional en Geohumanitats.

Rosa Cerarols, Toni Luna, Joan Nogué

Resum


En aquest article presentem un resum de les principals contribucions i activitats científiques del I Col·loqui Internacional en Geohumanitats, celebrat a Barcelona l’octubre del 2016, organitzat per l’Associació de Geògrafs Espanyols, la Societat Catalana de Geografia i les universitats de Girona i Pompeu Fabra de Barcelona. A la primera part s’analitza el contingut del col·loqui i en la segona es fa un breu repàs dels articles que formen part d’aquest volum monogràfic de Treballs de la Societat Catalana de Geografia.

Paraules clau: pensament geogràfic, geohumanitats, geografia, humanitats.


Text complet: PDF

Els resums dels articles d'aquesta revista es poden consultar en la llengua original, en anglès i castellà. Per fer-ho, canvieu la llengua del portal.

Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2014-0037  (edició electrònica); 1133-2190 (edició impresa).

Treballs de la Societat Catalana de Geografia és objecte d’avaluació com a revista científica a: IN-RECS, DICE, Latindex, RESH, CIRC, CARHUS i MIAR.

Figura a les bases de dades ISOC i URBADOC.

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).

Adreça postal
Societat Catalana de Geografia
Filial de l'Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
scg@iec.cat
http://revistes.iec.cat/index.php/TSCG/index