Flaix de ciència. La bioacumulació i la magnificació del mercuri. Premi de la SCB d’Estudiants
Robert Cilleros i Pilar, Pilar Garcia Olivella
Resum
De la mateixa manera que el progrés en ciència comença amb l’observació i les preguntes, nosaltres enfoquem el treball de recerca com una manera de buscar respostes a qüestions que es plantegen els nostres alumnes. Això implica escoltar les seves propostes i inquietuds, i guiar-los en aquest camí que comença a primer de batxillerat. En el camp de la biologia el treball de recerca se’ns presenta com l’eina més adient per aplicar el pensament i el mètode científic que intentem transmetre al nostre alumnat. Poder divulgar el treball permet que l’alumnat prengui consciència de la importància que té col·laborar i compartir els coneixements obtinguts, únic camí actual per poder avançar en ciència.
Text complet: PDF
Els continguts de la revista estan subjectes a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, si no s'hi indica el contrari. [+ informació].
Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).
ISSN: 2013-9802 (edició electrònica); 0212-3037 (edició impresa).
Adreça postal
Societat Catalana de BiologiaCarrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 584
Fax: 932 701 180
scb@iec.cat
http://revistes.iec.cat/index.php/TSCB/index
RACO, HISPANA, LATINDEX, DIALNET, DULCINEA, CSIC-ICYT