Treballs de la Societat Catalana de Biologia, Vol. 68

Flaix de ciència. La Nit de la Biologia, una proposta de futur

Jordi Barquinero

Resum


Les categories dels nous premis de la Societat Catalana de Biologia (SCB) són: trajectòria professional, article científic, divulgació, jove investigador i treball de recerca de batxillerat. Es va donar la circumstància que la jove investigadora Eva M. Novoa no va poder recollir el premi perquè es trobava investigant a Austràlia. La seva mare, Dolores Pardo, que va recollir el guardó, va llegir una carta seva en què denunciava la pesarosa situació dels centenars de professionals que havien marxat a completar la seva formació científica a l’estranger i que no tenien gairebé cap possibilitat de tornar al nostre país a treballar dignament en l’àmbit de la recerca. Malauradament aquesta no és una situació nova, però seguirem sense perdre l’esperança.

Text complet: PDF


Creative Commons License
Els continguts de la revista estan subjectes a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, si no s'hi indica el contrari. [+ informació].

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).

ISSN: 2013-9802 (edició electrònica);  0212-3037 (edició impresa).

Adreça postal

Societat Catalana de Biologia
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 584
Fax:  932 701 180
scb@iec.cat
http://revistes.iec.cat/index.php/TSCB/index

 

Indexada a:

RACOHISPANALATINDEXDIALNET, DULCINEA, CSIC-ICYT