HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Avisos

Treballs de Sociolingüística Catalana és indexada a JCR i reconeguda per la FECYT

 
La revista Treballs de Sociolingüística Catalana s’ha indexat en diferents bases de dades, entre les que destaca JCR (ESCI, WoS), manté la màxima avaluació en el sistema CARHUS, i ha obtingut el Segell de Qualitat FECYT.  
Enviat: 2021-09-16 Més...
 

Crida d’articles TSC 33 (2023) «Llengua i economia»

 
Per a la secció monogràfica us convidem a col·laborar-hi dins el tema següent: «Llengua i economia». La crida d’articles va dirigida a totes aquelles persones que hagin investigat i treballat en el tema de les llengües i l’economia. L’ample camp de la relació entre economia i llengua inclou qualsevol de les perspectives que s’hi relacionen: l’economia, el món del treball, l’empresa i les organitzacions, la sociologia i la resta de ciències socials. Alguns investigadors han avaluat els rendiments econòmics de les persones amb coneixement del català i les altres llengües, però també han avaluat els costos, el retorn econòmic i les inversions en el multilingüisme, la intensitat de les habilitats comunicatives requerides en el desenvolupament de les professions en la societat informacional, la mercantilització de les llengües, l'emergència de subjectes linguistics "monetitzats", les relacions entre llengua i classe social, l’elitisme i la seva relació amb les llengües internacionals i locals, les relacions dels capitals econòmics, socials, culturals i simbòlics (Bourdieu) amb els usos i ideologies lingüístics, o les llengües en el camp del comerç i la publicitat. Cal afegir que, a part de la possibilitat de publicar dins la part monogràfica del volum, les persones interessades poden, com és habitual, enviar articles per a la secció miscel·lània de tema lliure en el marc de la revista.  
Enviat: 2021-07-22 Més...
 
1 - 2 de 2 elements


Els resums dels articles d'aquesta revista es poden consultar en la llengua original i en anglès. Per fer-ho, canvieu la llengua del portal.

Creative Commons License
Els continguts de la revista estan subjectes a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, si no s'hi indica el contrari. [+ informació].

ISSN: 2013-9136 (edició electrònica); 0211-0784 (edició impresa).

La revista Treballs de Sociolingüística Catalana ha assolit un índex d'impacte de 10 (ICDS) en la Matriu d'Informació de l'Avaluació de Revistes (MIAR) i s'indexa en diferents bases de dades, entre les que destaca JCR (ESCI, WoS), la màxima avaluació en el sistema CARHUS, i ha obtingut el Segell de Qualitat FECYT de reconoixement de la qualitat editorial i científica. La revista també es troba indexada a les bases de dades Directory of Open Access Journals, Periodicals Index Online, Linguist list, RACO, Latindex i Dialnet.

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).