HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Treballs de Sociolingüística Catalana

Treballs de Sociolingüística Catalana és l'anuari de la Societat Catalana de Sociolingüística, filial de l'IEC. El primer número aparegué el 1977.

Primera part: Monogràfic "La sociolingüística de la variació".      Segona part: Miscel·lània, Ressenyes, Memòria i Normes de publ.

Open publication - Free publishing

Avisos

 

Crida d’articles per a TSC 26

 

Crida d’articles – Treballs de Sociolingüística Catalana http://revistes.iec.cat/index.php/TSC/ Número 26 (2016)

Treballs de Sociolingüística Catalana és una revista en format paper i electrònic que actualment té periodicitat anual. La revista fa una crida d’articles per al número 26 (2016), tant sobre la temàtica de la secció monogràfica «Les llengües en les TIC» com per a la secció miscel·lània, sobre qualsevol dels temes habituals de la revista. La secció monogràfica tractarà les qüestions sociolingüístiques associades amb la societat informacional, amb especial interès en les tecnologies de la informació i la comunicació. Per tant, hi seran benvinguts articles que tracten l’ordenament de les llengües en la informàtica, Internet i les telecomunicacions, així com en els mitjans més tradicionals, especialment en la seua transició al món digital. La data màxima per a la recepció d’articles per al número 26 és el 25 de març de 2015.

La revista Treballs de Sociolingüística Catalana ha assolit un índex d’impacte de 6,477 (ICDS) en la Matriu d’Informació de l’Avaluació de Revistes (MIAR) i s’indexa en diferents bases de dades, entre les que destaca la màxima avaluació en el sistema CARHUS, utilitzat per a la classificació de revistes científiques dels àmbits de les Ciències Socials i Humanitat.

 
Enviat: 2014-11-01 Més...
 
Més avisos...

Núm. 23 (2013): La sociolingüística de la variació en l’àmbit de la ll engua catalana


Portada


Els resums dels articles d'aquesta revista es poden consultar en la llengua original i en anglès. Per fer-ho, canvieu la llengua del portal.

Creative Commons License
Els continguts de la revista estan subjectes a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, si no s'hi indica el contrari. [+ informació].

ISSN: 2013-9136 (edició electrònica); 0211-0784 (edició impresa).

La revista Treballs de Sociolingüística Catalana té la màxima avaluació en el sistema CARHUS i un índex d'impacte de 6,477 en una escala de 10 (MIAR). La revista també es troba indexada a les bases de dades Directory of Open Access Journals, Periodicals Index Online, Linguist list, RACO, Latindex i Dialnet.

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).