HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Treballs de Sociolingüística Catalana

Treballs de Sociolingüística Catalana és l'anuari de la Societat Catalana de Sociolingüística, filial de l'IEC. El primer número aparegué el 1977.

 

 

CONSULTEU EL NÚMERO SENCER EN ISSUU

Avisos

 

Crida d’articles per a TSC 31

 

Número 31 (2021) - Monogràfic: «L'estandardologia comparada: teoria i pràctica»

Treballs de Sociolingüística Catalana és una revista en format paper i electrònic que actualment té periodicitat anual. La revista fa una crida d’articles per al número 31 (2021), tant sobre la temàtica de la secció monogràfica «L'estandardologia comparada: teoria i pràctica», com per a la secció miscel·lània, sobre qualsevol dels temes habituals de la revista, o ressenyes de llibres.

La secció monogràfica tractarà tant les qüestions teòriques de la disciplina (epistemologia, metodologies, objectius, etc.) com les seves aplicacions a casos concrets, sempre des d'una perspectiva comparada de processos d'estandardització. Per tant, hi seran benvinguts articles que tractin tant discussions teòriques com estudis de cas en l'àmbit de la comparació de processos d'estandardització. No s'acceptaran articles que obviïn la perspectiva comparada. Cal afegir que, a part de la possibilitat de publicar dins la part monográfica del volum, els interessats poden, com és habitual, enviar articles per a la secció miscel·lània de tema completament lliure.

S’aconsella als autors consultar les normes de publicació de la revista <http://revistes.iec.cat/revistes224/index.php/TSC/about/submissions> abans de redactar els textos. Com és preceptiu, tots els articles han de passar per dues avaluacions externes i anònimes abans de la seva acceptació per a la publicació. La data màxima per a la recepció d’articles per al número 31 és l’1 de març de 2020, mitjançant el formulari de la pàgina web <http://revistes.iec.cat/index.php/TSC/information/authors>. Trobareu les normes de publicació a la web <http://revistes.iec.cat/revistes224/index.php/TSC/about/submissions>. És recomanable trametre abans unes línies amb les vostres propostes, o posar-vos en contacte amb els editors de la revista, mitjançant l’adreça de gestió tsc(arrova)iec(punt)cat.

 
Enviat: 2019-10-22 Més...
 
Més avisos...

Núm. 29 (2019): La llengua catalana i la mundialització


Portada


Els resums dels articles d'aquesta revista es poden consultar en la llengua original i en anglès. Per fer-ho, canvieu la llengua del portal.

Creative Commons License
Els continguts de la revista estan subjectes a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, si no s'hi indica el contrari. [+ informació].

ISSN: 2013-9136 (edició electrònica); 0211-0784 (edició impresa).

La revista Treballs de Sociolingüística Catalana ha assolit un índex d'impacte de 10 (ICDS) en la Matriu d'Informació de l'Avaluació de Revistes (MIAR) i s'indexa en diferents bases de dades, entre les que destaca l'Emerging Sources Citation Index (WoS) i la màxima avaluació en el sistema CARHUS, utilitzat per a la classificació de revistes científiques dels àmbits de les Ciències Socials i Humanitat. La revista també es troba indexada a les bases de dades Directory of Open Access Journals, Periodicals Index Online, Linguist list, RACO, Latindex i Dialnet.

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).