HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Registre

Empleneu aquest formulari per a registrar-vos en aquesta revista.

Feu clic aquí si no heu fet el registre en aquesta revista ni en cap altra revista d’aquest lloc.

Perfil

Introduïu el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya per a registrar-vos en aquesta revista.

: Rebreu una notificació per correu electrònic quan es publiqui un número de la revista.
: Podreu trametre articles a la revista.

* Camp obligatori.

Declaració de privacitat

L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) compleix el que estableix el Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea (Reglament 2016/679, del 27 d’abril de 2016). De conformitat amb aquesta norma, s’informa que, amb l’acceptació de les normes de publicació, els autors autoritzen que les seves dades personals (nom i cognoms, dades de contacte i dades de filiació) puguin ser publicades en el corresponent volum de la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments. 

Aquestes dades seran incorporades a un tractament que és responsabilitat de l’IEC amb la finalitat de gestionar aquesta publicació. Únicament s’utilitzaran les dades dels autors per a gestionar la publicació de la revista TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments i no seran cedides a tercers, ni es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals. Un cop publicada la revista, aquestes dades es conservaran com a part del registre històric d’autors. Els autors poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació en el tractament i portabilitat, adreçant-se per escrit a l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona), o bé enviant un correu electrònic a l’adreça dades.personals@iec.cat, en què s’especifiqui de quina publicació es tracta.




Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat