HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Vol. 18 (2019)

Sumari

Editorial

Editorial PDF
  2-3

Articles

ELS INICIS DE L’ACCA: entrevista a la doctora M. del Carmen de la Torre Boronat PDF
Montserrat Rivero i Urgell 4-9
Abel Mariné i Font PDF
Abel Mariné i Font 10-21
El laberint dels complements alimentaris (o alimentosos): d’on venim, on som, on anem PDF
Antoni Garcia i Gabarra 22-31
El joc d’ulleres de l’APPCC PDF
Catherine Vidal Ortega 32-41
Aspectes pràctics de l’alimentació de la persona amb diabetis PDF
Marta Ros Baró, Gloria Arbonés Vilà 42-51
La taula periòdica dels aliments PDF
Claudi Mans Teixidó 52-55
Ressenya del sopar «Einstein a Barcelona» de 2018 PDF
Pere Castells Esqué 56-58
Ressenya de l’informe Mengem futur PDF
Meritxell Rota i Claret, Carles Ibáñez i Martí, Joan Vallvé i Ribera, Montserrat Viladrich i Grau, Arnau Queralt i Bassa 59-62
Ressenya de la XI Jornada Tècnica de l’ACCA i homenatge a Robert Xalabarder PDF
Claudi Mans Teixidó 63-66
Ressenya Science & Cooking World Congress (Barcelona 2019) PDF
Pere Castells Esqué 67-69
Experiments amb aliments per introduir la ciència a classes d’infantil i primària PDF
Claudi Mans Teixidó 70-74
Bases Premis ACCA PDF
  75
Membres de les Juntes de l'ACCA (1979-2019) PDF
  76
Homenatge a la memòria de Ramon Segura Cardona PDF
  77
Història de les portades de la revista TECA PDF
  78-79
Sabies que... PDF
  81
Benvolguts nous socis i sòcies PDF
  82-83
Activitats 2019 PDF
  84-96
Agenda setembre - desembre 2019 PDF
  97
Comunicació PDF
  98
Beneficis per als socis de l'ACCA PDF
  99



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat