Sumari
Editorial
Els radicals lliures | |
2 |
Monografia
Els radicals lliures. Els seus efectes sobre les estructures biomoleculars i sobre la salut de l’individu. | |
Ramon Segura | 3-33 |
Articles
Les noves actituds dels consumidors: una visió integral de la producció ecològica. | |
Víctor Falguera | 34-38 |
Orígens d'una empresa alimentària
Daniel Carasso (Danone) | |
Antoni Mateos | 39-42 |
Actualitat
Laboratori Dr. Oliver Rodés celebra 110 anys | |
43-44 |
Aquesta obra és subjecta —llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.
ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).
Revista indexada a: RACO
Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat