HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Vol. 14, Núm. 1 (2014)

Sumari

Editorial

Els radicals lliures PDF
  2

Monografia

Els radicals lliures. Els seus efectes sobre les estructures biomoleculars i sobre la salut de l’individu. PDF
Ramon Segura 3-33

Articles

Les noves actituds dels consumidors: una visió integral de la producció ecològica. PDF
Víctor Falguera 34-38

Orígens d'una empresa alimentària

Daniel Carasso (Danone) PDF
Antoni Mateos 39-42

Actualitat

Laboratori Dr. Oliver Rodés celebra 110 anys PDF
  43-44



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat