HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Núm. 13 : desembre 2008

Sumari

Editorial

Tecnologia i ciència per a la producció d'aliments Text complet
  2

Tecnologia

Avenços en la investigació dels olis d'oliva de la varietat arbequina Text complet
Maria José Motilva Casado 3-10
Disseny d'aliments funcionals Text complet
Bartolomé Ramírez 11-16

Ciència

Les Micotoxines i el seu control en els aliments Text complet
Sara Figueroa, Sara Centeno, Carles Adelantado Faura, M. Àngels Calvo Torras 17-20
Com s'ha d'abordar l'anàlisi d'al·lèrgens i la interpretació dels seus resultats? Text complet
Pascal González Valdelièvre 21-24

Educació

Disseny d'un crèdit variable sobre hàbits saludables per al primer cicle de l'ESO Text complet
Elena Carrillo 25-29

Nutrició

La Funcionalitat de la luteïna i altres pigments carotenoides Text complet
Sílvia Peris 30-38

Ciència i gastronomia

Recerca gastronomicocientífica : un món per descobrir Text complet
Pere Castells Esqué 39-40

Seguretat alimentària

La Declaració dels ingredients al·lergènics en l'etiqueta dels aliiments Text complet
Victòria Castell Garralda 41-45

Entrevista

Ramon Segura Cardona Text complet
  46-48

Legislació i normativa

Els Aliments funcionals i les declaracions alimentàries : una aproximació al Reglament CE 1924/2006 i als diferents tipus de declaracions alimentàries Text complet
  49-53

Alimentació i salut

Obesitat, avui Text complet
M. Assumpció Roset i Elias 54-56

Fires

Bta 2009, Barcelona Tecnologies de l'Alimentació, aposta per la innovació i la internacionalització Text complet
57-58

Museus

El Museu més dolç Text complet
  59-60



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat