HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Núm. 12 : maig 2008

Sumari

Editorial

Gastronomia i ciència Text complet
  2

Ciència

La Seguretat alimentària : un repte del nou segle per als biosensors Text complet
María Isabel Pividori, Salvador Alegret i Sanromà 3-10
Efecte de l'oli d'oliva i els seus compostos fenòlics en la reducció de factors de risc cardiovascular i de l'estrès oxidatiu Text complet
Montserrat Fitó Colomer 11-19
Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (2a part) Text complet
Francesc Puchal Mas 20-25

Tecnologia

Metodologia per a l'avaluació sensorial de l'oli d'oliva verge Text complet
M. Paz Romero Fabregat 26-31
Eleotècnia: evolució històrica Text complet
Jordi Graell i Sarle 32-36

Entrevista

Robert Xalabarder Text complet
  37-39

Indústria

Apunts sobre la recerca a l'empresa alimentària Text complet
Josep Tarragó i Colominas 40-43
Experiència d'una empresa alimentària en l'obtenció de recursos i finançament de projectes de R+D+I : el cas de Laboratoris Ordesa Text complet
Montserrat Rivero 44-46

Articles

Parc Temàtic de l'Oli Text complet
47
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació Text complet
48



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat