HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Núm. 11 : setembre 2007

Sumari

Editorial

Responsabilitats alimentàries Text complet
  2

Tecnologia

Tecnologies emergents per a la conservació dels aliments Text complet
Josep M. Monfort 3-7

Ciència

Els Pinsos industrials: seguretat o risc? (1a part) Text complet
Francesc Puchal Mas 8-14
Llaurant la mar... l'aqüicultura i el repte dels 10^10 humans Text complet
15-20

Recerca

Digestibilitat fecal i ileal del greix i els àcids grassos del porc en creixement Text complet
Pere Duran, Enric Esteve-Garcia 21-25

Consum

Immigració i pràctiques alimentàries Text complet
Jesús Contreras Hernández 26-34

Institucions

La Fundació Triptolemos : una iniciativa de la societat civil, originada a Barcelona, capital del món alimentari Text complet
Ramon Clotet i Ballús 35-37
Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris Text complet
Josep Obiols i Salvat 38-39

Entrevista

Josep Lluís Bori Text complet
  40-42

Articles

Museu de botelles d'aigua del Laboratori Doctor Oliver Rodés Text complet
43
Premi de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació Text complet
44



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat