HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Any 1, núm. 1 : desembre 1997

Sumari

Articles

Els additius inútils
Robert Xalabarder 5-6
OMG, i això què és?
Rafael Tauler 7-13
Cercant on cercar
Antoni Portela 14-21
Els components volàtils responsables de l'aroma dels aliments
Josep Maria Guadayol Cunill 22-25
De sobretaula amb Josep Maria Ventura Ferrero
Antoni Portela 26-30
Qualmed, un respir a Internet
Miquel Carreras 31
Implantació d'un sistema de qualitat per al croissant en massa congelada
Mercè Raventós Santamaria, E. Alonso 32-43
Greixos i substitutius de greixos: a la recerca d'un equilibri en benefici de la salut
James Giese 44-47
Aliments sense gluten. La malaltia celíaca
Josep Pedró 48-50
La guerra al gluten
M. Torralba 51
Control de plagues en la indústria alimentària
Carles Peidro i Carbonell 52-56
Estudi sobre el comportament de l'oli de gira-sol i l'oleïna de palma en el procés de fregida de patates chips
Mercè Raventós Santamaria, M. Begonya Marcos Muntal 57-64
La tècnica de conservació d'aliments per pulsacions elèctriques
Olga Martín Belloso, Gustavo V. Barbosa Cánovas 65-71
Les patents de tecnologia dels aliments
Oficina Española de Patentes y Marcas 72-76



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat