HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Vol. 21 (2022)

Sumari

Articles

Editorial PDF
Montserrat Rivero i Urgell 2-3
Sostenibilitat pesquera i salut humana PDF
Stefania Minuto, Angel Izquierdo, Elsa Lloret, Ricard Bou, Sebastián Biton-Porsmoguer, Manuel Alcaide, Arnau Carreño, Montserrat Demestre, Alfredo García de Vinuesa, Joan San, Sílvia Gómez, Josep Lloret 4-16
Influència del canvi climàtic en la seguretat dels aliments. Un problema real PDF
José Juan Rodríguez Jerez 17-23
Carns vermelles i salut PDF
Montserrat Rivero i Urgell, Eulàlia Vidal Garcia, Cristina Andrés Lacueva, Montserrat Banqué Molas, M. dels Àngels Calvo Torras, Ricard Celorio-Sardà, Oriol Comas Basté, Xavier de Diego Navalón, Àngela Domínguez García, Juan Ramon Hidalgo Moya, Ascensión Marcos Sánchez, Montserrat Rabassa Jou, Mercè Raventós Santamaria, José Juan Rodríguez Jerez, Gloria Sabater Sales, Miquel Salgot de Marçay, Joan Tibau Font, Núria Torner Gràcia, Francesc Tresserra Casas, Joan Gabriel Vargas Olmo, Catherine Vidal Ortega 24-32
El menú pel canvi PDF
Ricard Celorio-Sardà, Júlia Montoliu-Boneu 33-37
Dones científiques PDF
Montserrat Rivero i Urgell 38-51
Cinquanta anys de Mercabarna, cinquanta anys de canvis PDF
Joaquim Ros i Saqués 52-59
Tot recordant M. del Carmen de la Torre Boronat PDF
Lluís González Vaqué 60-62
Conèixer el vostre microbioma us canviarà la vida PDF
Pere Castells Esqué Castells Esqué 63-64
Sabies que… PDF
  65-69
Benvolguts nous socis i noves sòcies PDF
  70
Notícies i activitats destacades PDF
  71-72
Activitats 2021 PDF
  73-75
Activitats 2021-2022 PDF
  76
Activitats 2022 PDF
  77
Comunicació PDF
  78
Publicar a TECA PDF
  79-80
Vols fer-te soci/sòcia de l'ACCA? PDF
  81
Beneficis per als socis i sòcies de l'ACCA PDF
  81



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat