HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Informació per a lectors/es

Encoratgem els lectors/es a donar-se d’alta al servei de notificació de publicacions per a aquesta revista. Utilitzeu aquest enllaç per a registrar-vos-hi. Una vegada registrats, els lectors/es rebran per correu electrònic el sumari de cada número nou de la revista. Aquesta llista també serveix per a justificar el nivell de suport o la quantitat de lectors/es que té. Vegeu la Declaració de privacitat de la revista, segons la qual s’assegura als lectors/es que el seu nom i la seva adreça electrònica no s’utilitzaran per a altres finalitats.




Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat