TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, Vol. 13, Núm. 2 : desembre 2011

Empreses socials: oportunitats en el sector agroalimentari

Inés Alegre Tort-Martorell

Resum


Hi hamés de 400 empreses socials a Catalunya,moltes en el sector
agroalimentari; tot i així, les empreses socials són encara unes grans desconegudes. El present article vol ser una introducció almón de l’empresa social. Primer definiremquè es una empresa social i quines en són les característiques principals i, posteriorment, veuremquins són els diferents tipus d’empresa social que existeixen actualment en l’àmbit agroalimentari i quin és el seu impacte social.

PARAULES CLAU: Empresa social, emprenedoria social, sector agroalimentari.


Text complet: PDF


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

http://revistes.iec.cat/index.php/TECA/index