Inversió en equips mediambientals per a la gestió d'aigües en el sector agroalimentari
Resum
Les activitats productives realitzades per les empreses podrien comportar, en algun cas, una degradació delmedi ambient i una disminució de la seva qualitat. Per això és important el fet d’aconseguir unaminimització de l’impactemediambiental, així comla seva protecció imillora. L’objectiu d’aquest treball és analitzar les inversions realitzades per les empreses del sector de la indústria agroalimentària en equips per a la gestió de les aigües. En ell, s’analitzen les dues classes d’equips existents: els independents destinats al tractament de les aigües residuals i els integrats per a la prevenció, l’estalvi i la reutilització de l’aigua. Elsmaterials utilitzats es fonamenten en l’Enquesta de les empreses en protecció ambiental que publica l’Institut Nacional d’Estadística. Lametodologia utilitzada es correspon amb una anàlisi estadística. S’usen diferents indicadors comptables relacionats amb les empreses. Les dades obtingudes es tracten amb tècniques d’anàlisi financera.
MOTS CLAU: Inversió, gestió, aigua, indústria alimentària.
Text complet: PDF
Aquesta obra és subjecta —llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions— a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.
ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).
Revista indexada a: RACO