TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, Núm. 12 : maig 2008

La Seguretat alimentària : un repte del nou segle per als biosensors

María Isabel Pividori, Salvador Alegret i Sanromà

Resum


En un futur serà possible un control més exhaustiu de les matèries primeres
i els productes alimentaris, tant a peu de procés en la indústria com pels mateixos
consumidors finals. Les agències reguladores i els laboratoris de control de qualitat
podran disposar de dispositius biosensors capaços de realitzar anàlisis de manera
més ràpida i econòmica en mostres alimentàries complexes.

Text complet: Text complet


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat

http://revistes.iec.cat/index.php/TECA/index