Empreses socials: oportunitats en el sector agroalimentari

Autors/ores

  • Inés Alegre Tort-Martorell INÉS ALEGRE TORT-MARTORELL Departament d’Organització d’Empreses. Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB).Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Resum

Hi hamés de 400 empreses socials a Catalunya,moltes en el sector
agroalimentari; tot i així, les empreses socials són encara unes grans desconegudes. El present article vol ser una introducció almón de l’empresa social. Primer definiremquè es una empresa social i quines en són les característiques principals i, posteriorment, veuremquins són els diferents tipus d’empresa social que existeixen actualment en l’àmbit agroalimentari i quin és el seu impacte social.

PARAULES CLAU: Empresa social, emprenedoria social, sector agroalimentari.

Descàrregues

Publicat

2012-05-30

Com citar

Alegre Tort-Martorell, I. (2012). Empreses socials: oportunitats en el sector agroalimentari. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 42–45. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/54718

Número

Secció

Articles