Obesitat, avui

Autors/ores

  • M. Assumpció Roset i Elias

Resum

Obesitat és el terme utilitzat quan hi ha un excés de greix corporal que produeix un increment del pes, sempre que aquest sigui a causa de l'augment del teixit adipós. La prevalença d'obesitat i de sobrepès estan augmentant a tot elmón tant en l'edat adulta comen la infància. La predisposició genètica, l'entorn, els hàbits alimentaris i el sedentarisme són factors implicats en l'obesitat i el sobrepès. La prevenció passa per una educació nutricional des de la infància, des de l'àmbit familiar i escolar. Una bona alimentació i la pràctica d'activitat són fonamentals.

Descàrregues

Publicat

2009-03-11

Com citar

Roset i Elias, M. A. (2009). Obesitat, avui. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 54–56. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/47513.001

Número

Secció

Alimentació i salut