Tendències en l'alimentació : Alimentària 2006

Autors/ores

  • Laura Isabel Arranz Iglesias
  • Marta Castells Cuixart

Resum

Actualment, l'alimentació ofereix als consumidors moltes més opcions que fa uns anys. Aquesta ràpida evolució respon a la necessitat d'adaptació d'aquest sector al trepidant ritme de vida que pateix la nostra societat. La indústria desenvolupa aliments més atractius, pràctics i durables, però també d'altres amb característiques que busquen el tan desitjat benestar a través de determinats ingredients. A la vegada es promou la dieta mediterrània com a patró alimentari saludable, ja que s'hi troben infinitat de substàncies amb reconeguts beneficis per a la salut. La informació sobre tot això arriba de fonts molt diverses i no sempre el missatge és el mateix.

Descàrregues

Publicat

2007-03-15

Com citar

Arranz Iglesias, L. I., & Castells Cuixart, M. (2007). Tendències en l’alimentació : Alimentària 2006. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 34–37. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/3684.001

Número

Secció

Consum