El procés de descongelació per alta freqüència aplicat a la indústria càrnia

Autors/ores

  • Pere Gou Botó Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA). Programa de Tecnologia Alimentària. Finca Camps i Armet, s/n, 17121 Monells, Girona, Catalunya.
  • Dinar Fartdinov Miller Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA). Programa de Tecnologia Alimentària. Finca Camps i Armet, s/n, 17121 Monells, Girona, Catalunya.

Paraules clau:

descongelació càrnia, tecnologia electromagnètica, millora de procés.

Resum

Avui en dia l’aplicació de la descongelació a la indústria alimentària està molt arrelada als processos productius actuals, ja que és una pràctica comuna utilitzar aliments congelats com a matèria primera. Habitualment, la descongelació es realitza mitjançant una cambra de descongelació per assegurar la temperatura adequada per executar el procés productiu. Una alternativa per a la descongelació és la tecnologia electromagnètica.

PARAULES CLAU: descongelació càrnia, tecnologia electromagnètica, millora de procés.

Descàrregues

Com citar

Gou Botó, P., & Fartdinov Miller, D. (2020). El procés de descongelació per alta freqüència aplicat a la indústria càrnia. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 19, 38–41. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/148616

Número

Secció

Articles