Experiments amb aliments per introduir la ciència a classes d’infantil i primària

Autors/ores

  • Claudi Mans Teixidó Universitat de Barcelona

Resum

L’ús d’objectes i productes quotidians és una de les millors estratègies per motivar a aprendre la ciència. Els aliments i les seves propietats poden usar-se de formes molt creatives per a això. La preparació de pastissos i plats cuinats, o bé l’anàlisi creativa de les propietats de diferents aliments, són eines per aconseguir-ho. A l’article es presenta l’experiència de l’autor en l’ús dels aliments per a l’ensenyament de diferents aspectes de ciència a alumnes de primària. La motivació dels alumnes està assegurada des del primer moment.

Biografia de l'autor/a

Claudi Mans Teixidó, Universitat de Barcelona

Catedràtic emèrit d’Enginyeria química de la Universitat de Barcelona. Vocal de la Junta de l’ACCA i de la Junta del
Col·legi de Químics de Catalunya. Director científi c del Comitè Espanyol de la Detergència, Tensioactius i Afi ns (CED).

Descàrregues

Com citar

Mans Teixidó, C. (2019). Experiments amb aliments per introduir la ciència a classes d’infantil i primària. TECA: Tecnologia I Ciència Dels Aliments, 18, 70–74. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/146047

Número

Secció

Articles