HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Equip editorial

Directora

Abel Mariné Font, Universitat de Barcelona

Consell Editorial d’aquest número

Pere Castells Esqué, Universitat de Barcelona
Rosaura Farré Rovira, Universitat de València
Abel Mariné Font, Universitat de Barcelona
Maria Rodríguez Palmero, Universitat de Barcelona

Consell Editorial nou

Benjamín Martín Martínez, Hospital de Terrassa
Claudi Mans i Teixidó, Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació
Montserrat Rivero Urgell, Reial Acadèmia de Farmàcia de Barcelona
José Juan Rodríguez Jerez, Universitat Autònoma de Barcelona

Secretària

Teresa Balagué i Sort, Institut d’Estudis Catalans, Espanya



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat