HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Polítiques editorials

Objectius i temàtica

TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments és la revista que publica l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA) sobre el món de l’alimentació amb la voluntat de donar servei a tots els professionals relacionats amb aquest món: presentant els darrers avenços en tecnologia, ciència, recerca, equipaments, docència, processos, etc., i servint d’eina de comunicació entre tots els professionals per augmentar el nivell de coneixements i aconseguir anar a l’avantguarda dels esdeveniments relacionats amb l’alimentació.

 

Política de seccions

Articles

Política

Activat Trameses obertes Activat Indexats Activat Revisats per persones expertes

Ciència

Activat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Consum

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Control

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Editorial

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Tecnologia

Activat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Entrevista

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Institucions

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Recerca

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Indústria

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Alimentació i salut

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Ciència i gastronomia

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Educació

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Fires

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Legislació i normativa

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Museus

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Nutrició

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Seguretat alimentària

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Divulgació

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Legislació

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Qualitat

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Congressos

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Fundacions

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Guies

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Monografia

Activat Trameses obertes Activat Indexats Activat Revisats per persones expertes

Orígens d'una empresa alimentària

Activat Trameses obertes Activat Indexats Activat Revisats per persones expertes

Actualitat

Activat Trameses obertes Activat Indexats Activat Revisats per persones expertes

Monogràfic

Activat Trameses obertes Activat Indexats Activat Revisats per persones expertes

Altres

Activat Trameses obertes Activat Indexats Activat Revisats per persones expertes
 

Política d’accés lliure

Aquesta revista proporciona accés lliure immediat als seus continguts basant-se en el principi que el fet de posar la recerca a disposició del públic de manera gratuïta afavoreix l’intercanvi global de coneixement.

 

Arxivament

Aquesta revista utilitza el sistema LOCKSS per a crear un sistema d’arxivament distribuït entre les biblioteques participants. Aquest sistema permet a les biblioteques crear arxius permanents de la revista amb finalitats de conservació i restauració. Més...

 



Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-987X (edició electrònica); 1137-7976 (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

Adreça postal:
TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments
Carrer del Carme, 47
08001 Barcelona
Telèfon: 933 248 580 • Fax: 932 701 180
Adreça electrònica: acca@iec.cat
Adreça d’Internet: http://acca.iec.cat