HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Vol. 29, Núm. 2

(novembre 2012)

Sumari

Quadern Central. La redefinició del servei públic dels mitjançs audiovisuals

El servei públic audiovisual a Catalunya: amenaces i reptes PDF
Enric Marín i Otto 9-25
Els serveis de radiodifusió davant la liberalització de l’espai radioelèctric PDF
Cristina Cullell i March 27-43
Serveis i continguts audiovisuals per a les plataformes digitals: anàlisi de les estratègies de diversificació cross-media PDF
María Isabel Villa Montoya 45-66

Miscel·lània científica

Les capçaleres de La Campana de Gràcia : símbols i iconografia PDF
Gemma Peralta Ruiz 69-86
L’arxiu Centelles: història d’una maleta i el seu contingut PDF
Teresa Ferré Panisello 87-105
Sóc prou gran per tenir Facebook? Menors i ús de la xarxa social PDF
Pau Marcos, Aida Pujadas, Martí Ramírez, Joan Torras, Aida Tudó 107-127
Novetats bibliogràfiques PDF
Reinald Besalú 129-136
Publicacions de la Societat Catalana de Comunicació PDF
  143-147


Els resums dels articles d'aquesta revista es poden consultar en la llengua original i anglès. Per fer-ho, canvieu la llengua del portal.

Indexació

Comunicació. Revista de Recerca i d’Anàlisi està inclosa en les bases de dades següents: Emerging Sources Citation Index (Clariviate Analytics - Web of Science), Latindex (acomplerts 33 criteris de 33), MIAR, DICE, RESH, ISOC-CSIC, RACO, DialnetCCUCDOAJ i e-revist@s. La revista ocupa la posició 321 del rànquing H Index Communication Journals According to Google Scholar Metrics (2008-2012)elaborat pel grup d'investigació Evaluación de la Ciencia y de la Comunicación Científica (EC3 Metrics) de la Universidad de Granada, que inclou les revistes de comunicació d'arreu del món. Aquesta presència se suma a la que ja tenia com a Treballs de Comunicació a Carhus Plus 2010 i IN-RECS

Aquestes noves incorporacions milloren la qualitat i visibilitat de la revista entre la comunitat científica en l'àmbit de la comunicació d'aquesta revista editada per la Societat Catalana de Comunicació. 

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2014-0444 (ed. electrònica); 2014-0304 (ed. impresa)

Comunicació. revista de recerca i d’anàlisi
Societat Catalana de Comunicació
Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona
Tel.: 933 248 580
Fax: 932 701 180
Adreça d’Internet: http://scc.iec.cat
Adreça electrònica: revistacomunicacio@iec.cat