Síntesi: jornades Els mitjans de comunicació al servei de la democràcia: present i futur (Barcelona, 20-21 de febrer de 2014)

Autors/ores

  • Maria Corominas Piulats Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura de la Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra.

Paraules clau:

mitjans de comunicació, democràcia, servei públic audiovisual, mitjans audiovisuals, mitjans de servei públic, pluralisme.

Resum

En l’article se sintetitzen els principals continguts i les qüestions fonamentals tractats a les jornades titulades Els mitjans de comunicació al servei de la democràcia: present i futur que, organitzades per la Societat Catalana de Comunicació, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, es van celebrar a Barcelona el 20 i 21 de febrer de 2014. El text es basa en la intervenció de l’autora en la sessió de debat i conclusions de les jornades, i presenta en primer lloc l’anàlisi i la diagnosi sobre els mitjans de comunicació que van fer els ponents, en què es va posar l’èmfasi en la desconstrucció del sistema públic audiovisual. Recull també les oportunitats que es van identificar, entre les quals la necessitat creixent d’àmbits de trobada de grups diversos a la qual el servei públic pot donar resposta, i les possibles accions que es van plantejar, tant des de l’acadèmia com en l’àmbit professional.

PARAULES CLAU: mitjans de comunicació, democràcia, servei públic audiovisual, mitjans audiovisuals, mitjans de servei públic, pluralisme.

Descàrregues

Com citar

Corominas Piulats, M. (2014). Síntesi: jornades <i>Els mitjans de comunicació al servei de la democràcia: present i futur</i> (Barcelona, 20-21 de febrer de 2014). Comunicació. Revista De Recerca I d’anàlisi, 31(2), 9–18. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/TC/article/view/133307

Número

Secció

Articles