Revista Catalana de Pedagogia, Vol. 15 (2019)

El Mercat de Tecnologia de Lleida, més enllà d’una jornada. Aprenentatge científic i tecnològic per als alumnes d’ESO, batxillerat i cicles formatius durant el curs escolar

Joan Tahull Fort, Fernando Guirado, Meritxell Morera, Francesc Alamón

Resum


El Mercat de Tecnologia de Lleida ha arribat a la quinzena edició amb un nombre important d’assistents dels centres educatius de secundària, tant professorat com alumnat. L’objectiu principal de l’activitat és desenvolupar i impulsar les vocacions científiques i tecnològiques entre l’alumnat del territori lleidatà. Molts professors manifesten la importància d’aquesta jornada per tal d’estimular el treball dels alumnes a l’aula durant el curs escolar. Els docents, a començament de curs, es marquen l’objectiu de presentar projectes interessants i valuosos al Mercat de Tecnologia, els quals desenvolupen durant el curs. A més a més, es proposen tallers, demostracions i xerrades de diferents aspectes rellevants de la tecnologia.

Paraules clau: Educació secundària, professorat, alumnat, treball col·laboratiu, reptes.

Text complet: PDF


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar ahttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-9594 (edició electrònica); 1695-5641 (edició impresa).

Indexada a:

http://dialnet.unirioja.es/imagen/dialnet.png

Adreça postal

Societat Catalana de Pedagogia
Carrer del Carme
47, 08001 Barcelona
Telèfon: +34 935 529 102
Fax:  +34 932 701 180