L’escola rural en els plans de formació inicial dels estudis de mestre a les universitats catalanes. Vint anys del Grup Interuniversitari d’Escola Rural (GIER)

Autors/ores

  • Grup Interuniversitari d’Escola Rural Grup Interuniversitari d’Escola Rural (Coordinadora: Conxa Torres)

Paraules clau:

Educació al món rural, escola rural, formació inicial de mestres, universitat, ensenyament multigrau.

Resum

Aquest article pretén donar a conèixer al Grup Interuniversitari d’Escola Rural (GIER), un equip de professors i professores de totes les universitats catalanes, format fa més de vint anys. El GIER vetlla per la presència de l’escola rural en els plans d’estudi de les respectives facultats i, per fer-ho, a part de les Jornades d’Escola Rural per a estudiants de mestre que s’organitzen cada any de manera col·laborativa, es duen a terme altres activitats més puntuals. L’article exposa l’impacte i la repercussió de totes aquestes activitats en els plans de formació de cada universitat participant.

Paraules clau
Educació al món rural; escola rural; formació inicial de mestres; universitat; ensenyament multigrau.

Descàrregues

Com citar

d’Escola Rural, G. I. (2016). L’escola rural en els plans de formació inicial dels estudis de mestre a les universitats catalanes. Vint anys del Grup Interuniversitari d’Escola Rural (GIER). Revista Catalana De Pedagogia, 10, 163–175. Retrieved from https://revistes.iec.cat/index.php/RCP/article/view/142229

Número

Secció

Miscel·lània