HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

CALL FOR PAPERS: MINDFULNESS I EDUCACIÓ

DEADLINE 31 GENER 2021
MINDFULNESS I EDUCACIÓ

En aquest pròxim número de la Revista s’aborda la necessitat que tenen les persones de millorar la seva experiència vital i benestar, així com de créixer personal y espiritualment, mitjançant la pràctica del mindfulness i la meditació. Per una educació de qualitat es fa necessari abordar plantejaments integrals que incloguin propostes per mirar cap a l’interior en un món en què la filosofia i la religió semblen estar en retrocés. Precisament, mindfulness, que en la seva traducció al català significa atenció plena, ha anat alineant-se amb les pedagogies sensibles i l’educació lenta, per acabar adaptant-se per a la seva pràctica en qualsevol nivell educatiu al llarg de la vida. Des d’aquest plantejament, la RCP us encoratja a enviar resultats, experiències i innovacions emergents sobre el mindfulness i l’educació, des de la seva generalitat: aspectes vinculats amb la persona, la consciència, la psicologia, la transcendència, les meditacions espirituals, les tècniques, la neurociència i les aplicacions del mindfulness a nivell personal i professional des d’un punt de vista pedagògic.

Els articles es poden enviar en català o anglès. Els treballs acceptats per la revista es publicaran en una de les seccions següents: 

  • Articles de recerca: han de tenir una extensió màxima de 8.000 paraules i mínima de 4.500. Cal que s’ajustin als apartats següents: introducció, material i mètodes, resultats, conclusions i discussió, i bibliografia. 
  • Articles d’experiències: han de tenir una extensió entre 4.000 i 5.000 paraules com a màxim. Cal que s’ajustin als apartats següents: introducció, context de la proposta, proposta d’intervenció, conclusions/discussió i bibliografia. Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar ahttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-9594 (edició electrònica); 1695-5641 (edició impresa).

Indexada a:

http://dialnet.unirioja.es/imagen/dialnet.png

Adreça postal

Societat Catalana de Pedagogia
Carrer del Carme
47, 08001 Barcelona
Telèfon: +34 935 529 102
Fax:  +34 932 701 180