HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

CALL FOR PAPERS: CALL FOR PAPERS: PRÀCTICUM I EDUCACIÓ

DEADLINE 15 NOVEMBRE 2020
PRÀCTICUM I EDUCACIÓ
PUBLICACIÓ 2021

En aquesta societat cada cop més canviant i innovadora, des de la pedagogia s’han de poder desplegar competències amb grans marges d’incertesa, compartint espai amb professions afins: educació social, treball social, mestres i/o tecnòlegs de l’educació, per exemple, entre altres.

Des d’aquesta aposta, convé combinar formació acadèmica i treball, on el Pràcticum és una de les matèries clau. Per part de l’alumnat, suposa l’aproximació més significativa i motivant a l’exercici professional a què s’aspira quan s’opta per cursar un determinat títol. Per part de les persones responsables dels programes formatius, se sap que en les Pràctiques és a on s’apliquen i desenvolupen de manera més completa i complexa les competències del grau. Per part de les organitzacions de pràctiques i les seves professionals, s’ofereix un context organitzatiu i un marc de requeriments professionals en el qual s’espera que l’alumnat apreciï la situació de demanda, reflexioni i faci front a l’activitat que se li planteja.

Des d’aquest plantejament, la Revista Catalana de Pedagogia us encoratja a enviar resultats, experiències, innovacions emergents i reflexions sobre el pràcticum i l’educació.

Els treballs acceptats per la revista es publicaran en una de les seccions següents: 

  • Articles de recerca, han de tenir una extensió màxima de 8.000 paraules i mínima de 4.500. Cal que s’ajustin als apartats següents: introducció, material i mètodes, resultats, conclusions i discussió, i bibliografia.
  • Articles d’Experiències, han de tenir una extensió entre 4.000 i 5.000 paraules com a màxim. Cal que s’ajustin als apartats següents: introducció, context de la proposta, proposta d’intervenció, conclusions/discussió i bibliografia.Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar ahttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca. Així, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

ISSN: 2013-9594 (edició electrònica); 1695-5641 (edició impresa).

Indexada a:

http://dialnet.unirioja.es/imagen/dialnet.png

Adreça postal

Societat Catalana de Pedagogia
Carrer del Carme
47, 08001 Barcelona
Telèfon: +34 935 529 102
Fax:  +34 932 701 180