Quaderns Agraris, Núm. 7

Estudi agrícola de la problemàtica social i econòmica creada a l'entorn de la ciutat. Aplicació de la feixa fonda i del compost d'escombraries

Glòria Torras i Tutusaus, Julian Ponce i Serrano, Neus Viñals i Grau, Pilar Florensa i Porta

Resum


En aquest estudi hom ha comparat la fertilització orgànica (compost) amb
la fertilització mineral; dues tècniques de cultiu diferents: el bio-intensiu French Method amb el mètode de cultiu tradicional; així com també dues densitats de sembra diferents.

Per a realitzar l'experiència hem utilitzat dues espècies: l'espinac Spinacia oleracea i la mongetera Phaseolus vulgaris.


Hem estudiat: els canvis en el säl, l'estat nutricional i el creixement dels
cultius.

Text complet: Text complet

Els resums dels articles d'aquesta revista es poden consultar en la llengua original, en espanyol i en anglès. Per fer-ho, canvieu la llengua del portal.


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.caAixí, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).

ISSN: 2013-9780 (edició electrònica);  0213-0319 (edició impresa).

Revista indexada a RACO, DIALNET, MIAR, Latindex


Adreça postal

Institució Catalana d'Estudis Agraris
Institut d'Estudis Catalans

Carrer del Carme, 47.
08001 Barcelona
Tel.: +34 933 248 581
Fax: +34 932 701 180

http://revistes.iec.cat/index.php/QA/index