Quaderns Agraris, 5: abril 85

Per una nova visió del conreu de l'ametller

Rafel Socias i Company

Resum


Partiendo de la situación actual del cultivo del almendro, con unas rentabilidades en general muy bajas, se hace una reflexión sobre dos aspectos que pueden ayudar a aumentar esta rentabilidad.

—la polinización, considerando los factores que influyen en ella, como
son la presencia de variedades polinizadoras, el transporte efectivo del polen por las abejas y las temperaturas en el momento de la floración.

—el material vegetal, mediante la implantació de variedades de alta calidad, considerando los requisitos que deben reunir y la manera de cumplir con estas características.

Text complet: Text complet

Els resums dels articles d'aquesta revista es poden consultar en la llengua original, en espanyol i en anglès. Per fer-ho, canvieu la llengua del portal.

Creative Commons License
Els continguts de la revista estan subjectes a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, si no s'hi indica el contrari. [+ informació].

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).

ISSN: 2013-9780 (edició electrònica);  0213-0319 (edició impresa).

Revista indexada a RACO, DIALNET, MIAR, Latindex


Adreça postal

Institució Catalana d'Estudis Agraris
Institut d'Estudis Catalans

Carrer del Carme, 47.
08001 Barcelona
Tel.: +34 933 248 581
Fax: +34 932 701 180

http://revistes.iec.cat/index.php/QA/index