Quaderns Agraris, Núm. 18

El Sector agrari de Catalunya en un entorn internacionalitzat

Albert Massot i Martí

Resum


En aquest treball s'analitzen els principals canvis que ha patit la producció agrària catalana des de l'ingrés a la CE. En una perspectiva histórica,
els darrers anys signifiquen una fase crítica en l'evolució del sistema agrari català. En aquest treball s'estudien els factors estructurals que expliquen aquesta evolució en el marc del procés d'integració. L'eix de l'estudi es centra en la necessitat de definir alternatives en un pla teòric, així com propostes més pragmàtiques per al seu plantejament i per a la discussió des
d'una perspectiva acadèmica, que pugui servir de base per a la revisió de la política agrària a Catalunya.

Text complet: Text complet

Els resums dels articles d'aquesta revista es poden consultar en la llengua original, en espanyol i en anglès. Per fer-ho, canvieu la llengua del portal.


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.caAixí, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).

ISSN: 2013-9780 (edició electrònica);  0213-0319 (edició impresa).

Revista indexada a RACO, DIALNET, MIAR, Latindex


Adreça postal

Institució Catalana d'Estudis Agraris
Institut d'Estudis Catalans

Carrer del Carme, 47.
08001 Barcelona
Tel.: +34 933 248 581
Fax: +34 932 701 180

http://revistes.iec.cat/index.php/QA/index