Quaderns Agraris, Núm. 38

Preguntes i respostes sobre l’aplicació de la PAC post-2014 : balanç crític per a anticipar reptes futurs

Albert Massot

Resum


L’objectiu d’aquest article és analitzar el model d’aplicació de la política agrària comuna (PAC) post-2014 a Espanya i a Catalunya. Amb un enfocament pedagògic, l’anàlisi es desenvolupa mitjançant un format de preguntes i respostes. Es destaquen els principals punts crítics de les decisions preses tant a escala estatal com catalana en la perspectiva de la propera reforma de la PAC (que ja s’albira a l’horitzó del 2017-2020).

Paraules clau: política agrària comuna, reforma de la PAC, ajuts, política de mercats agraris, política de desenvolupament rural.


Text complet: PDF

Els resums dels articles d'aquesta revista es poden consultar en la llengua original, en espanyol i en anglès. Per fer-ho, canvieu la llengua del portal.


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.caAixí, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).

ISSN: 2013-9780 (edició electrònica);  0213-0319 (edició impresa).

Revista indexada a RACO, DIALNET, MIAR, Latindex


Adreça postal

Institució Catalana d'Estudis Agraris
Institut d'Estudis Catalans

Carrer del Carme, 47.
08001 Barcelona
Tel.: +34 933 248 581
Fax: +34 932 701 180

http://revistes.iec.cat/index.php/QA/index