HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Polítiques editorials

Objectius i temàtica

Miscel·lània Litúrgica Catalana és la publicació periòdica de la Societat Catalana d'Estudis Litúrgics, societat filial de l'Institut d'Estudis Catalans, creada el 1969. El primer número de la publicació aparegué el 1978 i des d'aleshores s'ha anat publicant amb periodicitat irregular que darrerament s'ha consolidat en un número a l'any. El seu àmbit de recerca és la litúrgia —hispana i romanofranca— dels antics arquebisbats de Narbona i Tarragona i els temes que hi són relacionats.

 

Política de seccions

Articles

Política

Activat Trameses obertes Activat Indexats Activat Revisats per persones expertes

Estudis

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes

Textos

Desactivat Trameses obertes Activat Indexats Desactivat Revisats per persones expertes
 

Procés de revisió de persones expertes

 

Política d’accés lliure

Aquesta revista proporciona accés lliure immediat als seus continguts basant-se en el principi que el fet de posar la recerca a disposició del públic de manera gratuïta afavoreix l’intercanvi global de coneixement.

 

Arxivament

Aquesta revista utilitza el sistema LOCKSS per a crear un sistema d’arxivament distribuït entre les biblioteques participants. Aquest sistema permet a les biblioteques crear arxius permanents de la revista amb finalitats de conservació i restauració. Més...

 Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.caAixí, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

 

ISSN: 2013-4010 (edició electrònica); 0213-0742 (edició impresa).

Societat Catalana d'Estudis Litúrgics
Institut d'Estudis Catalans
Carrer del Carme 47
08001 Barcelona
Telèfon +34 935 529 102
Fax +34 932 701 180
Adreça electrònica: scel@iec.cat
http://http://revistes.iec.cat/index.php/MLC/index