HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Núm. 12 (2012)

Sumari

Editorial

Un Número monogràfic dedicat a "Química i societat"
Aureli Caamaño Ros, Fina Guitart i Mas 3

Química i societat

La Crisis de los alimentos y el pan: abordaje de los fenómenos químicos y sociales
Agustina R. Echeverría, Lorenna Silva Oliveira Costa, Michelly Cristine dos Santos 4-11
L'Assecat de les fruites: idees generals i la seva possibilitat d'utilització com a recurs didàctic
José A. Martínez Pons 12-19
Cores e corantes dos bordados de Castelo Branco: interação de contextos formais e não formais na educação em química
Fátima Paixão, Mariette M. Pereira, António F. Cachapuz 20-28
Fazer sorvete para aprender sobre abaixamento da temperatura de congelamento
Martha Maria Andreotti Favaro, Gustavo Giraldi Shimamoto, Adriana Vitorino Rossi, Celso Aparecido Bertran 29-36
Els Perfums de la vida quotidiana a l'aula
Marta Segura i Fàbregas, Josep M. Valls i Casanovas 37-46
Els Colors dels aliments
Pere Castells Esqué 47-54
Food additives in chemistry lessons
Ivana Mladenovic, Jasminka Korolija, Ljuba Mandic, Igor Matijasevic, Dragan Marinkovic 55-59

Encontres

V Congrés de Docència en Química a Secundària
Pep Anton Vieta i Corcoy, Fina Guitart i Mas 60
XXIV Debat de Química a l'Institut d'Estudis Catalans
Pep Anton Vieta i Corcoy, Fina Guitart i Mas 61

Articles

Notícies
62

Ressenyes

Herradón Garcia, Bernardo. Los Avances de la química. Madrid: CSIC; La Catarata, 2012.
Pep Anton Vieta i Corcoy 62



Creative Commons License
Els continguts de la revista estan subjectes a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, si no s'hi indica el contrari. [+ informació].

 

ISSN: 2013-1720 (edició electrònica); 2013-1755 (edició impresa).

Revista indexada a: