Dossiers Agraris, 16 : Innovacions en l'agricultura catalana en els darrers cent anys

Avenços i tendències a Europa en l'aplicació de productes fitosanitaris

Santiago Planas de Martí

Resum


En aquest article es fa una aproximació al sistema d'inspeccions obligatòries que s'està implementant a Europa a conseqüència de l'entrada en vigor de la Directiva 2009/128CE sobre ús sostenible dels plaguicides. També s'exposen breument dues possibles mesures destinades a la consecució dels objectius d'aquesta directiva. En primer lloc, la valoració dels equips de tractaments segons el seu potencial contaminant i, en segon lloc, l'adopció d'un sistema (DOSAFRUT) per a l'ajust de la dosi en tractaments de cultius arboris.

Text complet: Text complet

Els resums dels articles d'aquesta revista es poden consultar en la llengua original, i en espanyol. Per fer-ho, canvieu la llengua del portal.

Creative Commons License
Els continguts de la revista estan subjectes a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, si no s'hi indica el contrari. [+ informació].

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).

ISSN: 2013-9772 (edició electrònica);  1135-2108 (edició impresa).

Revista indexada a RACO, MIAR, Latindex.