Dossiers Agraris, 16 : Innovacions en l'agricultura catalana en els darrers cent anys

Vuit anys de Ruralcat (www.RuralCat.net), la comunitat virtual agroalimentària i del món rural

Josep Maria Masses i Tarragó, Jaume Sió i Torres

Resum


En la comunicació es presenta un balanç dels vuit anys de vida del portal temàtic RuralCat, la comunitat virtual agroalimentària i del món rural en què es descriu al llarg d'aquests anys els objectius i motius que en van motivar la creació i quina ha estat l'evolució fins a la consolidació i les millores tecnològiques incorporades els darrers anys. També se'n detalla l'estructura actual pel que fa als pilars sobre informació, formació, serveis tecnològics i subcomunitats que es posen a l'abast dels empresaris agraris i agroalimentaris i, en general, al món rural, d'aquesta comunitat virtual de comunitats que, recentment, ha superat la xifra de 16.000 usuaris inscrits.

Text complet: Text complet

Els resums dels articles d'aquesta revista es poden consultar en la llengua original, i en espanyol. Per fer-ho, canvieu la llengua del portal.

Creative Commons License
Els continguts de la revista estan subjectes a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, si no s'hi indica el contrari. [+ informació].

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).

ISSN: 2013-9772 (edició electrònica);  1135-2108 (edició impresa).

Revista indexada a RACO, MIAR, Latindex.