HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Trameses

Trameses en línia

Ja teniu un nom d’usuari i una contrasenya per a Butlletí de la Societat Catalana de Matemàtiques?
Vés a l’inici de la sessió

Necessiteu un nom d’usuari i una contrasenya?
Vés al registre

Necessiteu registrar-vos i iniciar la sessió per a poder trametre elements en línia i consultar l’estat de les trameses en curs.

 

Indicacions per a l’autor/a

Butlletí de la Societat Catalana de Matemàtiques

 

Instruccions per als autors

Els articles sotmesos a publicació s’han d’enviar als editors o a qualsevol membre del comitè editorial per correu electrònic preferentment en format pdf. Els originals han de contenir un breu resum en català i en anglès, paraules clau en català i en anglès i els codis de la classificació per matèries MSC2010.

Les versions definitives dels articles acceptats s’hauran de presentar en codi TEX, preferentment en l’estil LATEX propi del butlletí. Aquest estil es podrà obtenir a les pàgines web de la SCM. Per tal d’accelerar el procés de producció, es prega als autors que segueixin les indicacions contingudes en el document d’exemple.

Els autors dels articles publicats al butlletí en retenen el dret de còpia (copyright) i autoritzen l’IEC a difondre’ls, tant mitjançant els portals digitals propis com d’altres amb què s’estableixin els convenis oportuns a aquests efectes. 

Criteris per a la preparació de trameses

Com a part del procés de la tramesa, els autors/es han de verificar que compleixen totes les condicions següents. En cas que no segueixin aquestes indicacions, les trameses es podran retornar als autors/es.

  1. La tramesa no ha estat publicada anteriorment, ni tampoc no s’ha enviat anteriorment a una altra revista (o s’ha proporcionat una explicació a «Comentaris a l’editor/a»).
  2. El fitxer de la tramesa és en format Microsoft Word, RTF o WordPerfect.
  3. S’han proporcionat els URL per a les referències sempre que ha estat possible.
  4. El text és en interlineat simple, utilitza un tipus de lletra de 12 punts i aplica cursiva en lloc de subratllat (excepte per a les adreces URL). Totes les il·lustracions, figures i taules s’han ubicat a la posició que els correspon, i no al final del text.
  5. El text compleix els requisits estilístics i bibliogràfics establerts a la secció «Indicacions per als autors/es» de la pàgina «Quant a la revista».
  6. Per a les trameses a seccions revisades per persones expertes, s’han seguit les instruccions de la secció «Com assegurar una revisió cega».
 

Declaració de privacitat

Les adreces electròniques i els noms introduïts en aquest lloc s’utilitzaran exclusivament per als propòsits declarats per aquesta revista i no es faran servir amb cap altra finalitat ni es posaran a disposició de tercers.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Creative Commons License
Els continguts de la revista estan subjectes a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, si no s'hi indica el contrari. [+ informació].

 

ISSN: 2013-9829 (edició electrònica); 0214-316X (edició impresa).

Revista indexada a: RACO

 

 

Butlletí de la Societat Catalana de Matemàtiques
Societat Catalana de Matemàtiques
Carrer Carme, 47 - 08001 Barcelona
Tel.: 933 248 583 - Fax: 932 701 180
scm@iec.cat