HCC - Portal de Publicacions - RACO - Contacte

Crida d'articles per a l'any 2020

Butlletí de la Societat Catalana d’Estudis Històrics és una revista científica de periodicitat anual i d’accés obert que publica treballs erudits referents a la història de Catalunya des de l’antiguitat fins a l’època contemporània. El seu objectiu principal és publicar articles de qualitat i que hagin superat una doble revisió cega.

A partir del 2020 la revista adopta el sistema d’edició digital de l’Open Journal System (OJS) de codi obert i d’ús gratuït que permet preparar revistes en línia i complir els requisits i les normatives internacionals, i que ha estat adoptat per l'Institut d'Estudis Catalans per a desenvolupar l'Hemeroteca Científica Catalana amb la intenció de facilitar l’edició i difusió de revistes científiques.

La revista fa una crida d’articles originals per al número 31 (2020), amb data límit 30 d’abril de 2020.

Els treballs enviats al Butlletí de la Societat Catalana d’Estudis Històrics seran sotmesos a una avaluació doble cega per persones expertes. Els autors han de registrar-se ací i enviar el document mitjançant la plataforma OJS de BSCEH.

S’aconsella als autors consultar les normes per a la presentació d’originals de la revista abans de redactar els textos”.  
Creative Commons License
Els continguts de la revista estan subjectes a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, si no s'hi indica el contrari. [+ informació].

 

ISSN: 2013-3995 (edició electrònica); 0213-6791 (edició impresa).

Revista indexada a: CAHUS Plus+; ISOC, DIALNET, OAIster, LATINDEX, RACO, ERIH Plus, REBIUN

Butlletí de la Societat Catalana d'Estudis Històrics
Societat Catalana d'Estudis Històrics 
Carrer del Carme, 47 
08001 Barcelona 
Telèfon: 935 529 103 
Fax:  932 701 180
sceh@iec.cat 

http://revistes.iec.cat/index.php/BSCEH/index