Anuari de la Societat Catalana de Filosofia, Núm. 21 (2010)

«Incursions en el Fileb» Notícia del Seminari Internacional

Bernat Torres Morales

Resum


El text recull el conjunt de les aporacions dels participants en el Seminari «Incursions en el Fileb», celebrat a Coimbra els dies 2 i 3 de juliol de 2009. Les aportacions versen sobre diverses qüestions del text del Fileb i intenten oferir una lectura del tot del diàleg des de diverses perspectives.

Paraules clau: Plató, Fileb, hermenèutica, plaer, raó.

Text complet: PDF

Els resums dels articles d'aquesta revista es poden consultar en la llengua original i anglès. Per fer-ho, canvieu la llengua del portal.


Creative Commons License
Aquesta obra és subjecta  llevat que s'indiqui el contrari en el text, en les fotografies o en altres il·lustracions a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons, el text complet de la qual es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.caAixí, doncs, s'autoritza al públic en general a reproduir, distribuir i comunicar l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i l'entitat que la publica i no se'n faci un ús comercial ni cap obra derivada.

 

ISSN 1130-4383; e-ISSN 2013-9543

 

Les revistes de l'IEC allotjades a l'Hemeroteca Científica Catalana utilitzen com a descriptors les 15 propietats recomanades al Dublin Core Metadata Element Set, versió reduïda de la norma ISO 15836 (2009).

 

Revista indexada a: PHILOSOPHER'S, RÉPERTOIRE BIBLIOGRAPHIQUE DE LA PHILOSOPHIE DE LOVAINE, LATINDEX, DICE, ISOC.